Over Thaise massage

foto traditionele thaise massage

Wanneer je een willekeurig iemand vraagt wat men associeert met Thailand, dan zal de wereldberoemde Thaise massage ook genoemd worden. Toch blijkt dat veel toeristen niet gemakkelijk kiezen voor een Thaise massage om dat er al snel een relatie met seks en sekstoerisme wordt gelegd. Maar wat is Thaise massage nu precies?

Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

Onze voordelen

01
Hygiënische Standaarden
Onze massagetafels worden na iedere massage geheel gereinigd en opnieuw opgemaakt. Er is ook een mogelijkheid om na afloop afgezonderd te douchen.
02
Alleen aandacht voor u
U kunt uiteraard iemand tegenkomen in de salon, maar u wordt meteen naar een aparte kamer gebracht, waar u alle aandacht van de medewerker krijgt.
03
Onze aanpak
Bij binnenkomst geeft u uw keuze aan bij de receptie. Wij luisteren vooraf naar uw klachten en stemmen daarna in overleg met u onze behandeling op u af

Getuigenissen

Zij geeft een ontspannen massage. Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt weer veel energie

Rafael, Client